Pamätajte, že Vaše zložky môžu obsahovať alergény, ktorým sa chcete vyhnúť .
Pokiaľ máte pochybnosti, prekontrolujte informácie na výrobku, alebo kontaktujte výrobcu.
x

Prihlásiť sa ku svojmu účtu

x

Vytvoriť účet

Your birthday (it's optional)

- Read more...

JARNÉ CUPCAKES VOLAJÚ PO ČERSTVÝCH SUROVINÁCH

ThinkstockPhotos-483510539.jpg

Jar je ideálnou príležitosťou, kedy začať využívať intenzívne a šťavnaté chute čerstvých surovín. Práve ony a Hera maslová príchuť dotiahnu Vaše cupcakes k dokonalosti.

Či už pečiete pre svojich priateľov alebo pre svoju rozvetvenú rodinu, prizvite si na pomoc sezónne ingrediencie. Nesklamú Vás a z Vašich cupcakes urobia hviezdny chod, na ktorý budú Vaši hostia ešte dlho spomínať. A začneme sladko. Ako inak...

 

Rebarbora



Donedávna zabudnutá kráska, ktorej sa v poslednej dobe dostáva čoraz viac pozornosti, totiž už dávno nie je totiž tou nudnou ingredienciou našich babičiek. Poďme z nej spoločne dostať všetku tu chutnú šťavu. Uvidíte, že sa Vaše cupcakes budú v jej šťavnatej chuti doslova kúpať!
Na pomoc si stačí vziať trošku hnedého cukru a citrónovej šťavy. Rebarboru ošúpte a nakrájajte na plátky hrubé asi 0,5 centimetra. Plátky vložte do mažiara spolu s hŕstkou hnedého cukru a pokvapkajte pár kvapkami citrónovej šťavy. Všetko dohromady trošku roztlačte, kým z nej doslova nepotečú všetky chute. Zmes zmiešajte trebárs so základným cestom na vanilkový cupcake, iba uberte trošku mlieka. Výsledkom budete ohromení! Rebarbora si tiež dobre rozumie s korením. Preto, ak ste odvážnejší, nebojte sa siahnuť po škorici alebo kardamóne.

 

 

Jahody



Jahody, ktoré sú na trhu k dispozícii, síce ešte nie sú v tej najlepšej kondícii, napriek tomu ich nekompromisne nezavrhujte. Už len pohľad na ne nabáda k množstvu efektných a vtipných nápadov, ako cupcakes oživiť a dodať im trošku šťavy. Klasický krém môžete jednoducho vylepšiť jahodovou omáčkou. Tú ľahko pripravíte, keď povaríte pár lyžičiek vody s pol hrnčekom cukru a pridáte nakrájané a roztlačené jahody. Akonáhle dosiahne zmes konzistencie omáčky, máte hotovo. Stačí nechať omáčku chvíľu vychladnúť a potom už len dozdobiť čiapočku krému. 

 

 

Slané cupcakes



Slané cupcakes sú pre jarnú sezónu ako stvorené. Skoro by sa chcelo povedať: „Tak málo času a toľko dobrých ingrediencií..." Urobiť z Vašich cupcakes kráľa večierku je jednoducho jednoduché! Ohromte svojich priateľov netradičným pohostením v podobe slaných cupcakes. Alebo snáď nechcete, aby sa o Vašej párty hovorilo ako o tej najúžasnejšej? Vyberať môžete z luxusnej špargle, mladučkého špenátu, neprávom opomenutého mangoldu či karfiolu. Špenát si bude skvele rozumieť so syrom (skúste dobrý Feta syr alebo starý dobrý anglický Cheddar). Rovnako dobre bude v tejto kombinácii fungovať aj mangold.

 

 

 

 

  • 30 - 45 min.
  • ľahký
  • 1

Angreštová bublanina

Načítať ďaľšie recepty
00:00:00
Časovač
Youtube Instagram
x

Doba pečenia

Štart
Resetovať
x

Váš koláč je hotový

Ok
x

Prepočet

z
x

Zvoľte ingredienciu zo zoznamu