Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Banánové lievance

  • Čas pečenia30 minute
  • Čas prípravy
  • 1 porce
recipe image Banánové lievance

Prísady

  • Na cesto:
  • - 150 g mandľovej múky
  • - 1/3 balenia kypriaceho prášku
  • - 30 g Hery maslovej
  • - 1 vajce
  • - 100 ml cmaru
  • - 1 zrelý banán
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Príprava

  1. Preosejte múku a kypriaci prášok do veľkej misy. Pridajte roztopenú Heru maslovú, štipku soli, vajce, roztlačený banán a cmar. Všetko zmiešajte vareškou alebo mixérom, dokiaľ nebude cesto husté a bez hrudiek. Rozohrejte panvicu. Pomocou naberačky nalievajte na panvicu cesto a opekajte z oboch strán, dokiaľ lievance mierne nezhnednú.
  2. Takto pripravte všetky lievance (cesto by malo vyjsť na 7 – 8 kusov) a môžete podávať. Ozdobte čerstvým ovocím, medom alebo bielym jogurtom.