use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Banánové lievance

Tieto sladučké banánové lievance ocenia aj tí, ktorým bezlepková strava nič nehovorí.
  • 30 minute
  • Čas prípravy15 minute
  • 2 porce
recipe image Banánové lievance

Prísady

Zoznam ingrediencií
  • - 150 g mandľovej múky
  • - 1/3 balenia kypriaceho prášku
  • - 30 g Hery maslovej
  • - 1 vajce
  • - 100 ml cmaru
  • - 1 zrelý banán

      Príprava

      Postup prípravy
      1. Preosejte múku a kypriaci prášok do veľkej misy. Pridajte roztopenú Heru maslovú, štipku soli, vajce, roztlačený banán a cmar. Všetko zmiešajte vareškou alebo mixérom, dokiaľ nebude cesto husté a bez hrudiek. Rozohrejte panvicu. Pomocou naberačky nalievajte na panvicu cesto a opekajte z oboch strán, dokiaľ lievance mierne nezhnednú.
      2. Takto pripravte všetky lievance (cesto by malo vyjsť na 7 – 8 kusov) a môžete podávať. Ozdobte čerstvým ovocím, medom alebo bielym jogurtom.