use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Zoznam ingrediencií

  • 2 celé vajcia
  • 2 PL kakaa
  • 150 g krupicového cukru
  • 100 g rastlinného tuku Hera maslová príchuť
  • 200 – 250 ml mlieka izbovej teploty
  • 320 g hladkej múky zmiešanej s 1 práškom do perníka

Postup prípravy

Všetky ingrediencie pridávajte a zapracovávajte v poradí uvedenom v recepte. Mlieko pridajte tak, aby sa vám cesto lepšie lialo do formy a nebolo príliš husté. Formu zvoľte podľa svojho uváženia. Ja som zvolila formu na rovnú bábovku, ktorú som vystriekala olejom. Pri použití silikónových foriem nie je potrebné vymazávať.

Pečte na 180 °C niečo vyše pol hodiny. Upečenie vyskúšate vpichom špajle. Po vychladnutí polejte čokoládou a posypte jemne namletými orechmi. Ozdobte celými orechmi a figami.

Danu z blogu Marzicake navštívte tu www.marzicake.cz.