use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Čokoládové guľôčky s rumom

Pečivo bez pečenia je ideálne, pokiaľ nestíhate alebo tento rok chcete prekonať rekord v počte druhov. Tak či onak, vyskúšajte naše čokoládové guľôčky s rumom.
  • 50 minute
  • Čas prípravy40 minute
  • 30 porce
recipe image Čokoládové guľôčky s rumom

Prísady

Zoznam ingrediencií
  • 100 g lieskových orieškov
  • 120 g strúhaného kokosu
  • 100 g čokolády na varenie
  • 100 g Hery
  • 100 g práškového cukru
  • 1/2 vrecka vanilkového cukru
  • 30 ml rumu
  • 100 g nastrúhanej mliečnej čokolády na obalu

      Príprava

      Postup prípravy
      1. Oriešky pomeľte najemno. Spoločne s kokosom ich nasucho opražte pri nízkej teplote na panvici dozlata a nechajte vychladnúť.
      2. Čokoládu nastrúhajte. Mäkkú Heru vymiešajte s práškovým cukrom do peny, pridajte kokos s orieškami, čokoládu, vanilkový cukor a rum. Všetko dôkladne miešajte, dokiaľ nevznikne kompaktná hmota.
      3. Nechajte ju v chladničke krátko stuhnúť. Z čokoládovej hmoty vytvarujte malé guľôčky.
      4. Obaľte ich v nastrúhanej mliečnej čokoláde.