use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Tvarohový koláč s pórom, špenátom a kuracie šunkou

Pokiaľ sa vám zdá cesto na klasický quiche príliš suchý, vyskúšajte toto s tvarohom.
  • 1 ure
  • Čas prípravy20 minute
  • 8 porce
recipe image Tvarohový koláč s pórom, špenátom a kuracie šunkou

Prísady

Zoznam ingrediencií
  • 3 dieliky Hery (150 g)
  • 150 g polohrubej múky
  • 150 g mäkkého tvarohu
  • soľ, drvená rasca
  • 150 g listového špenátu
  • 150 g póru
  • 200 g kuracej šunky
  • 200 g tvrdého syra
  • 1 vajce
  • Aromat Knorr

      Príprava

      Postup prípravy
      1. Múku spracujeme s Herou, tvarohom, štipkou soli a rasce tak, aby vzniklo hladké cesto. Rozvaľkáme na guľatý plát, rozložíme na dno guľatej koláčovej formy a vytvoríme centimetrový okraj.
      2. Pór a špenát nakrájame a sparíme v horúcej vode, zmiešame so šunkou nakrájanou na kocky, ochutíme Aromatom Knorr a rozložíme na cesto vo forme. Syr nastrúhame, zmiešame s vajcom a nalejeme na povrch koláča a dáme piecť.