Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Fofrbábovka

  • Čas pečenia1 ure 0 minute
  • Čas prípravy
  • 1 porce
recipe image Fofrbábovka

Prísady

  • Na cesto:
  • 1 hrnček polohrubej múky
  • ½ hrnčeka kryštálového cukru
  • 1 prášok do pečiva
  • ½ hrnčeka mlieka
  • ¼ hrnčeka rozpusteného rastlinného tuku Hera maslová príchuť
  • 1 vajce
  • kakao podľa chuti
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Príprava

  1. Všetky ingrediencie zamiešajte dohromady buď ručne, alebo robotom, kým sa všetko nespojí na hladké cesto. Pripravené cesto vlejte do Herou vymastenej a múkou vysypanej bábovkovej formy. Takto pripravenú bábovku vložte do vopred vyhriatej teplovzdušnej rúry. Pečte 35 – 45 minút na 170 °C. Bábovka je hotová v okamihu, keď sa cesto prestane lepiť na špajľu.