Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Koláčiky s jahodovým krémom a kúskami čokolády

  • Čas pečenia45 minute
  • Čas prípravy
  • 1 porce
recipe image Koláčiky s jahodovým krémom a kúskami čokolády

Prísady

  • 15 dkg zmäknutej Hery
  • 15 dkg práškového cukru
  • 17 dkg polohrubej múky
  • 3 vajcia
  • 1/2 balíčka prášku do pečiva Dr. Oetker
  • 1 polievková lyžica kakaového prášku
  • 25 dkg zrelých jahôd
  • 8-10 dkg práškového cukru
  • 50 dkg syru Mascarpone
  • 1 balenie stužovača Dr. Oetker
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Príprava

  1. Utrite zmäknutú Heru dohromady s práškovým cukrom a vajcami až je zmes hladká a krémová. Potom vmiešajte prášok do pečiva zmiešaný s múkou a kakaovým práškom. Pomocou zdobiaceho vrecúška s hladkou špičkou, vytláčajte zo zmesi bochníčky na plech vyložený papierom na pečenie. Ponechajte medzi hrudkami dostatočne veľký priestor, keby sa cesto roztieklo. Pečte v predhriatej rúre na 180 ° C asi 10-12 minút. Cesto je hotové, keď ide zložiť z plechu. Po vybratí z rúry nechajte vychladnúť. Na krém zmixujte práškový cukor s mascarpone, potom pridajte rozmixované jahody. Ďalej pridajte smeta-fix a miešajte až je krém hladký. Dva bochníky spojte jahodovým krémom a ozdobte čokoládovou polevou podľa vašej fantázie. Množstvo 20-30 ks.