Mini buchtičky s karamelovým krémom
 Čas pečenia1 ure Čas pečenia1 ure
 1 porce 1 porce
Prísady
    
                
                                    
                                        Na cesto:
                                    
                                
                                        - 
12 dkg  rastlinného tuku Hera                                        
- 
12 dkg hladkej múky                                        
- 
1,2 dl vody                                        
- 
3-4 žĺtka                                        
- 
1 štipka soli                                        
- 
1 štipka cukru                                        
- 
3-4 vajcia                                        
                                        Na krém:
                                    
                                
                                        - 
1/2 balíčka vanilkového pudingu Dr. Oetker                                        
- 
2 dl mlieka                                        
- 
3 dl vychladenej smotany                                        
                                        Na dekoráciu:
                                    
                                
                                        - 
25 dkg cukru                                        
- 
5 dkg mandľových lupeňov                                        
 
     
Príprava
        
                    
                                        
                                            Postup prípravy
                                        
                                    
                                            - 
V kastróliku zmiešajte vodu, Heru, soľ a cukor a priveďte zmes do varu.
Akonáhle sa varí, pridajte múku aby zmes zhustla a stále miešame.
Nechajte vychladnúť.
Vyšľahanou vajcia primiešajte postupne k cestu.
Zmesou naplňte cukrársky sáčok a vytláčajte na plech malé bochníčky (ako u venčekov).
Pečte v predhriatej rúre na 200 o C asi 12-18 minút dozlatista.
V hrnci nechajte skaramelizovať cukor.
Bochníky namáčajte v karamelu a obaľte v mandliach.
Zvyšný karamel rozpustite v 1-2 dl vody.
Zmiešajte 1/2 balenie pudingu, 2 lyžice cukru a 2 dl mlieka, čím zahustíme karamel.
Vyšľahajte 3 dl smotany dotuha a potom primiešajte do krému.
Bochníky rozkrojte a plňte krémom.