use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Zoznam ingrediencií

  • 4 vajcia
  • 140 g kryštálového cukru
  • ½ balenia vanilkového cukru
  • 125 g tvarohu (½ balenia)
  • 250 g polohrubej múky
  • 1 prášok do pečiva
  • 125 g rastlinného tuku Hera maslová príchuť (½ balenia)

Postup prípravy

Oddeľte žĺtky od bielkov. Žĺtky zmiešajte s oboma cukrami, tvarohom a múkou s práškom do pečiva. Potom pridajte 125 g vlažnej rozpustenej maslovej Hery. Na záver jemne vmiešajte sneh z bielkov. Pečte vo vymastenej a vysypanej forme pri 175 °C cca 30 – 40 minút do zhnednutia. Či je torta upečená, skúste špajľou. Musíte ju vytiahnuť z cesta suchú.

TIP: Pokiaľ nemáte slnečnicovú formu, môžete použiť aj klasickú bábovkovú formu alebo cesto naliať do chrbta.

Danu z blogu Marzicake navštívte tu.